Algebra Junior nagrađuje! Osvojite ljetni kamp u Crikvenici i dvije ljetne škole u Zagrebu!

0

Ljeto je iza ugla, ispunite vrijeme kvalitetno svojim školarcima!

Algebra Junior organizira za ovogodišnje ljetne praznike Digitalno Junior ljeto s programima za sve osnovnoškolce. Oni uključuju inovativne i kreativne projekte koji povezuju brojne digitalne tehnologije s njihovom primjenom u svakodnevnom životu. Fokus radionica je na rješavanju problema korištenjem tehnologije, multimedije, digitalnog dizajna i komunikacija te stvaranjem najrazličitijih sadržaja u svim multimedijskim i softverskim oblicima. Za sve aktivnosti koristit će se programabilni roboti, mikrokontroleri, kamere, 3D printeri i elektronski mikroskopi. 

Digitalno Junior ljeto sastoji se od Digitalnog ljetnog kampa u Crikvenici i Digitalne ljetne škole u Zagrebu. Oba su programa namijenjena djeci od 1. do 8 razreda, koja su podijeljena u skupine prema dobi i predznanju.

U  tijeku je nagradni natječaj „Zabavni i edukativni praznici na moru i na kopnu“ u kojem možete osvojiti mjesto za svog školarca na digitalnom ljetnom kampu u Crikvenici ili u ljetnoj školi u trajanju od 2 tjedna i od tjedan dana u Zagrebu. Potrebno je ispravno riješiti kviz o ovogodišnjem kampu i školi na sljedećem LINKU. Nagradni natječaj traje do 01.05.2019.

Saznajte sve što vas zanima o terminima svih ljetnih digitalnih programa u Zagrebu i Crikvenici na: https://www.algebra.hr/junior/kampanje/digitalno-junior-ljeto/.