Besplatna škola Softballa

0

Želite li se okušati u malo drugačijem sportu?
U cilju upoznavanja djece sa softballom i razvoja djece kroz sport, najtrofejniji softball klub i dugogodišnji prvak Hrvatske, Softball klub Princ Zagreb, poziva sve zainteresirane da upišu besplatnu školu softballa u trajanju od mjesec dana.

Osim besplatnog perioda, krenuli su i redovni upisi, a softball klub “Princ” svakom djetetu koje se u učlani u redoviti program kluba poklanja majicu sa logotipom kluba.

U obje škole softballa mogu se upisati djeca od 8 – 12 godina ili 13+ u stariju grupu.

U proljetnim mjesecima redovna škola se odvija na vanjskim terenima i u dvorani, a tokom ljetnih praznika treninge održavaju isključivo na terenima kluba koji se nalaze u sklopu ŠRC Jarun. Treninge vode stručni i školovani treneri. Sve rekvizite (palice, loptice i druga pomagala) osigurava klub.

Softball klub Princ može se pohvaliti redovnim sudjelovanjem na europskih natjecanjima još od 1996 godine gdje naši članovi postižu dobre rezultate. Već 10 godina organiziramo međunarodni turnir „Forever Fastpitch“, a od 2011. godine i međunarodni turnir „Ball Game“. Izvrsnost, kvaliteta, predanost i ljubav prema ovoj igri glavne su odlike ovog kluba.

Osvojeni trofeji i postignuti uspjesi samo su odraz uloženog truda. U 2014. godini bili su jedni od začetnika ideje interlige koju su organizirali zajedno sa Slovacima i Mađarima, ukupno 3 turnira u 3 države, gdje su bili uvjerljivo prvi, te su zasluženi odnijeli titulu prvaka. U četiri godine koliko postoji Euroliga, 2 puta su bili osvajači lige, a dva puta su osvojili treće mjesto.

Softball Klub Princ je poznat u softball svijetu po organiziranju raznih evenata poput međunarodnihmvikend turnira (ukupno 17 zadnjih 10 godina), organiziranju Eurolige, te raznih velikih kampova i razmjena mladih.
Za vise informacija posjetite web stranicu www.softball-princ.hr ili nazovite kontakt broj 091/519-8900