Odred izviđača 'Plavi pingvin' organizira ovo ljeto logorovanje u mjestu Kamanje u Karlovačkoj županiji, smješten uz samu rijeku Kupu. Teren je smješten na livadi u bukovoj šumi.

Smještaj na logorovanju bit će organiziran pod šatorima tipa kućica (za dvije osobe). Sve objekte na terenu, kao ljetnu kuhinju, blagovaonu i tuševe izgradit će konačari par dana prije početka logorovanja.


Sudionici će biti grupirani u patrole (grupe do 10 djece). Svaka patrola ima svog voditelja, koji je zadužen za izvedbu planiranog programa na razini patrole, ali i za cjelodnevnu brigu i nadzor nad članovima patrole u suradnji s ostalim voditeljima. Svi voditelji imaju višegodišnje iskustvo u vođenju patrola te u organiziranju i provođenju logorovanja.


Na logorovanju će se igrati, malo raditi, ponešto naučiti i puno se zabavljati. Cijeli program logorovanja već je unaprijed pripremljen – igre, kreativne radionice, međupatrolna natjecanja, izviđačka znanja (preživljavanje, paljenje vatre, orijentacija, izrada zaklona...), izleti, posjet spilji Vrlovci, spavanje u ručno izrađenom bivku, kupanje u rijeci Kupi te večernji zabavni program. Cijelo vrijeme bit ćemo na otvorenom, u prirodi.

 

Cijena logorovanja iznosi 1.500 kn.
U cijenu su uračunati:

    najam terena i boravišna taksa
    taksa Smotre SIH-a
    prijevoz vlakom
    4 obroka dnevno
    smještaj u šatorima
    programski troškovi
    stručni voditelji
    majica Smotre SIH-a (T-shirt)
    majica logorovanja (T-shirt).


Prijave su moguće do ponedjeljka 17. srpnja 2017 godine.
Termin održavanja: 23.07. - 03.08.2017.

Ostale informacije i kontakt pogledajte OVDJE