Nakon škole svi u ljetni kamp! Provedite zabavan, siguran i edukativan tjedan u ljetnom Zagrebu na dvije lokacije uz Male sportaše!

Ljetni kamp organiziramo na dvije lokacije u gradu, u srcu Zagreba, na prekrasnoj Šalati i na bazenu Utrina. Petodnevni ljetni kamp namijenjen je djeci od pet do dvanaest godina. Program u kampu vašoj djeci omogućava nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Kampere kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka, od 8:30 do 16:30 sati, za djecu je pripremljena nutricionistički selektiran ručak i voćna užina. Svaki dan uključuje aktivnosti na bazenu i razne igre na prostorima kampa, dok sredinom tjedna odlazimo na Sljeme.

U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa po izboru polaznika

Kamp počinje od 18.06.2018. pa sve do 31.08.2018.

Program, točne termin održavanja i cijenu kampa te način prijave potražite OVDJE