PREDSTAVA – Ljubiti, samo ljubiti

0

Jeste li se ikada jako, strašno, užasno, odvratno, gadno, jezivo zaljubili? Jeste? Odlično! Onda znate da je u životu najvažnije ‘Ljubiti, samo ljubiti’.

Uz pomoć ljubavi i Zvonimira Baloga, Teatar Poco Loco i Scena Ribica za vas su skrojili novu predstavu!

O predstavi:
Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac.
Sigurno se pitate kako je to moguće?!
Eto kako: Puž se s kućicom rodio, kao što se slon rodio sa surlom. I dok je Puž slinio i hvalio svoju kućicu, u njegovom vrtu, svijetu i životu pojavila se Ružica, djevojčica glasovita po svojemu glasu. I onda se dogodilo TO – Puž se zaljubio. Ali, Ružici Puž nije bio po volji. Ona je željela da Puž postane junak, heroj, kralj, princ, sportaš ili bar ministar. Zbog Ružice je Puž bio spreman učiniti sve, pa čak i otići od doma, riješiti se kućice! I zato je Puž krenuo u pustolovine.
Sigurno se pitate kakve pustolovine?!
Itekakve!
Prošao je kroz jednu šumu, zapeo kod Carinika, vozio Mačkobus, spasio A razred, preplašio Zmaja, odgovorio na sve Ružičine zagonetke…Budući da kraj nikad nije isti kao početak, znajte da je sve to zapravo bilo potrebno kako bi Puž na kraju svih krajeva spoznao da je on jedan, jedinstven, pravi pravcati čovjek, pardon, PUŽ: točno takav kakav je.

Termin održavanja: subota | 22.02.2020. | 11:00
Lokacija održavanja:Centar za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka
Dob djece: 5-10 godina
Cijena ulaznice: 30 kuna