Bricks 4 Kidz rođendani s LEGO kockama

0

Kreativni rođendani  Bricks 4 kidz vašem djetetu nude jedan novi koncept proslave rođendana na zabavan i potpuno drugačiji način.

Program Bricks 4 kidz temelji na učenju sadržaja iz područja prirodoslovlja, matematike, tehničke kulture ili inženjerstva uz pomoć lego kocki. To je program edukativne prirode u kojem djeca grade strojeve, građevine, vozila i ostale strukture pomoću LEGO kocaka. Time se djeci na zabavan način približava, za njih kompleksan, svijet inženjerstva, arhitekture, fizike i matematike, tako će moći razviti kritičko razmišljanje i rješavanje problema.

Bricks 4 Kidz program je nagrađen titulom najboljeg edukativnog programa u SAD-u. 2014. godine, stoga ne začuđuje zanimanje djece i roditelja za ove radionice iako je riječ o novitetu na našim prostorima.

Iznenadite svoje mališane i omogućite im nezaboravni Bricks 4 Kidz rođendana s LEGO kockama. Educirani edukatori dolaze na proslave vaših rođendana s tematikom za koju se dogovorite Superheroji, Minecraft, Prijevozna sredstva ili combo (svega po malo).
Cijena 450 kn do 12 djece. Za svako dodatno dijete naplačuje se 20 kuna.Trajanje radionice je 1.5 sat.

Više pogledajte OVDJE

Preko našeg portala ostvarujete 10% na proslavu rođendana. Potrebno je poslati email na rodjendani@djecji-dogadjaji.com s naznakom rođendaonice u kojoj želite proslaviti rođendan i imenom i prezimenom slavljenika.