Što su Dječji događaji?

0

Imamo potrebu svim našim vjernim pratiteljima napisati par riječi o nama.

Mi smo portal kojemu je cilj objedini sve događaje koja se tiču djece, odnosno da sve dječje aktivnosti budu dostupne na jednom mjestu. Želja nam je da roditelji u svakom trenutku “jednim klikom” mogu pronaći aktivnost i događaj za svoje dijete.

Portal je započeo s radom u siječnju 2015. godine i trenutno imamo preko 19 100 vjernih pratitelja na facebook stranici.

Portal funkcionira na način da prikupljam sve informacije o dječjim događajima od strane organizatora tih događanja i objavljujemo ih na WEB stranici, a naknadno promoviramo na facebook stranici kako bi vam omogućili da imate informacije o svim novim događajima u gradu.

Ovim putem vas pozivamo da ispod objava naših događaja u komentar upisujete svoje dojmove s događaja koje ste posjetili. Slobodno nam šaljite slike u inbox.

Pozivamo sve koji organiziraju ili znaju za održavanje dječjih događaja, bez obzira gdje se održavaju (otvoreni/zatvoreni prostor) da nas obavijeste putem e-mail ili u inbox, a mi ćemo ih objaviti na našem  web-u i facebook stranici. 

Još jednom hvala svima koje nas pratite, komentirate, šaljete poruke pohvala i podrške, preporučujete drugima…

Svi vaši prijedlozi, pohvale i kritike su dobro došle. Pomozite nam da vašim prijedlogom unaprijedimo vaš/naš portal.