Dječji ljetni kamp na SP Mladost

0

Kamp će biti organiziran od 28. lipnja do 30. srpnja 2021. godine, a prijave za kamp kreću od 10. lipnja.

Riječ je o programu koji je osmišljen kao dnevni boravak djece na terenima Sportskog parka Mladost a koji uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima, pohađanje brojnih edukativnih radionica, igranje društvenih igara, nastupe na talent showu te je namijenjen školarcima u dobi od 7 do 12 godina.

Ideja iza organiziranja ovakvog kampa je pružanje mogućnosti sugrađanima osnovnoškolskog uzrasta, koji nakon završetka školske godine ostaju u Zagrebu, da kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike pa je tako i zamišljen cjelokupni program Dječjeg ljetnog kampa. Maleni polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, tenis, hokej na travi, košarku, nogomet, okušati se u atletici ili zaplivati na bazenima Sportskog parka Mladost.

Pored sportskih aktivnosti djeca će u brojnim radionicama učiti o zaštiti od sunca, upoznati će se s vrijednostima olimpizma, naučiti ponešto od vatrogasaca, policije i pripadnika HGSS, nastupiti na talent showu a za svoj će trud na kraju biti nagrađeni prigodnim medaljama.

Dječji ljetni kamp održavati će se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati a voditelji programa su diplomirani kineziolozi. Cijena kampa za pet dana boravka iznosi 600 kuna za prvo dijete, te 475 kuna za drugo dijete, te uključuje užinu i ručak za sve polaznike.

Prijave i više informacija o programima kampa zainteresirani mogu zatražiti putem maila sportski.park.mladost@jarun.hr ili na broj telefona 01 36 58 553.

Aktivnosti po danima pogledajte OVDJE.