Upisi u Dječji zbor Kikići

0

Udruga Dječji zbor Kikići upisuje nove polaznike svojih glazbenih programa u Zagrebu i Rijeci. Priuštite svom djetetu kvalitetan program kroz koji će na lak, djeci primjeren i zabavan način razviti svoje samopouzdanje, glazbene,scenske, kognitivne i socijalne sposobnosti.

Udruga, uz skupne programe namijenjene različitim dobnim skupinama (predškolci-Medenjaci, školarci-Kikići te stariji školarci- Genijalci) nudi i poduku sviranja harmonike, klavirski te solistički program, a njeni se članovi ponose s više od 400 nagrada osvojenih na međunarodnim natjecanjima i festivalima, izdana 24 nosača zvuka, brojnim snimljenim spotovima, nastupima, koncertima, projektima, pobjedama na Top listi Dječje tv, humanitarnim djelovanjem te velikim, kvalitetnim i raznolikim repertoarom koji stalno raste.

Voditeljica programa je profesorica Maja Rogić, redovna članica Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade koja za sobom ima više od 30 godina iskustva na području glazbene pedagogije. Informacije i prijave: 0915112638, kikicigenijalci@gmail.com