Sportski kamp, teniski kamp i kamp robotike – Mali sportaši

0

Provedite zabavan, siguran i edukativan tjedan u ljetnim kampovima Mali sportaši tijekom cijelog ljeta! Nudi Vam tri različita kampa; Univerzalni sportsko edukativni kamp na Šalati i Mladosti, Tenis kamp i Kamp robotike na Šalati.

Univerzalni kamp organiziraju na dvije lokacije u gradu, u srcu Zagreba, na prekrasnoj Šalati te u Sportskom parku Mladost, a kamp je namijenjen za djecu od 5 do 12 godina. Tenis kamp i Kamp robotike organiziraju na Šalati, a kampovi su namijenjeni za djecu od 7 i više godina. Program u ljetnim kampovima Mali sportaši vašoj djeci omogućava nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Polaznike kampova kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka, od 8:30 do 16:30 sati, za djecu je pripremljena nutricionistički selektiran ručak i voćna užina. Svaki dan uključuje aktivnosti na bazenu i razne igre na prostorima kampa, dok se sredinom tjedna odlazi na Sljeme.

U programe kampova uključen je širok spektar sportskih aktivnosti, umjetničkih radionica i istraživačkih grupa po izboru polaznika. Tijekom boravka u kampovima za polaznike osiguravaju: stručno vodstvo i pedagoški nadzor, svakodnevni boravak na bazenu, izlet na Sljeme, poklon paket i diplomu, fotografije s kampa i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Video o Kampu robotike možete pogledati na YouTube kanalu OVDJE!

Osim kampova koje organiziraju u Zagrebu, ovog ljeta možete i u Novalju, gdje također organiziraju Univerzalni (sportsko edukativni) kamp od 21. do 24. lipnja. Više o kampu u Novalji saznajte OVDJE.