Ljetni kamp na temu indijanaca

0

I ove godine Lapo Lapo osmislio je drugačiji tjedni kamp za djecu.
Raspored po danima:
“Ponedjeljak, 17.06. – Obići ćemo i istražiti biljni svijet Farmaceutskog botaničkog vrta “Fra Kušan”, prošetati na Gupčevu zvijezdu gdje su predviđene indijanske igre u prirodi! Ručamo u Lapo Lapo i poslije kreativne radionice, dan završavamo gledanjem dokumentarnog filma o Indijancima! “

“Utorak, 18.06. – Obići ćemo Muzej gljiva u kojem ćemo proučiti različite vrste gljiva (ima ih preko 1500 vrsta), započeti istraživati drevne kulture i njihovu prehranu tim čudnovatim “šumskim mesom”! Ručamo u Lapo Lapo, a nakon okrijepe penjemo se na Opatovinu gdje ćemo u ugodnoj sjeni drveća izrađivati indijanska obilježja od perjanice do luka i strijele!”

“Srijeda, 19.06. – Idemo u Lovački muzej gdje ćemo čuti razne “lovačke priče”, razgledavati neobične trofeje životinja, zbirku ptica i ptičjih jaja te lovačkog oružja! Razgovarat ćemo o važnosti očuvanja prirodoslovne baštine, kao i značaju lova za stare kulture! Ručamo u Lapo Lapo, a dan završavamo u prirodi uz priče o drevnim civilizacijama i likovnom radionicom!”

“Četvrtak, 20.06. – Idemo na Bundek gdje ćemo guštati kroz razne “plemenske” igre u prirodnom okruženju! Ručamo u Lapo Lapo, a dan završavamo radionicom izrade hrama u prirodi!”

“Petak, 21.06. – Idemo na Medvednicu! Krećemo sa Šestina i penjemo se do PD Grafičar gdje ćemo si priuštiti ručak na travi i obilazak Rudnika Zrinskog! Nakon toga izgradit ćemo indijansku nastambu u šumi i vraćamo se u Zagreb”

Termin održavanja: 17.-21.06.2019. | 08:30 – 16:30
Uzrasna dob: osnovnoškolski uzrast
Cijena: 900 kuna cijeli kamp (pet dana druženja) ili po odabranom danu 200,00 kn.
Uključene sve aktivnosti, ulaznice u muzeje, Rudnik Zrinski, radionice, ručak, međuobrok i stručno vodstvo.
Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com

Više o kampu pogledajte OVDJE