BESPLATNE grupne psihodramske radionice za djecu

0

U sklopu savjetovališta Snaga obitelji možete sudjelovati na besplatnim grupnim psihodramskim radionicama za djecu koja imaju emocionalne i/ili ponašajne teškoće.

Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za djevojčice u dobi od 8 do 11 godina! Budući da je broj djece za grupu ograničen, mole vas da svoje mjesto rezervirate do 20. siječnja 2022. do 19.00 sati.

Djeca uz pomoć voditelja osmišljavaju priče koje potom zajedno glume. Glumačke igre odvijaju se u zamišljenom „kao da“ svijetu u kojem je sve moguće, što djeci omogućava da se kroz igru i glumu, na siguran način suoče s poteškoćama i iskušaju različita rješenja problema.

Radionice će se održavati jednom tjedno po sat vremena, a sveukupno će se održati 15 susreta. Radionice će voditi stručnjaci mentalnog zdravlja u iskustvu rada s djecom.

Termin održavanja radionica je ponedjeljak od 18:30 do 19:30, a radionice bi trebale početi krajem siječnja ili u veljači. Mjesto održavanja je Društveni centar Borovje, na adresi Bože i Nikole Bionde 7. Radionice se održavaju uz pridržavanje epidemioloških preporuka.

Za uključivanje i sve informacije možete se obratiti na savjetovaliste@hrabritelefon.hr ili na 0912221718.