COOL IGRAONICA

0
Cool igraonica

Cool igraonica posebno mjesto za sve klince i klinceze!

Cool igraonica nudi zanimljive, zabavne, edukativne programe, radionice, dnevnu čuvaonicu – igraonicu te sasvim posebne proslave rođendana

Po čemu su rođendani posebni? Osim onih standardnih startnih  imaju razne tematske pakete prilagođene igrom, animacijom i dekoracijom željama slavljenika.

Interaktivnim pripovijedanjem uzbudljive rođendanske bajke uz koreografije s puno pokreta, glasova, zvukova, plesa, pantomime, dijaloga i stručno vođenih dramskih igara,  Mo Pričalica, učinit će proslavu rođendana jedinstvenim događajem za dugo pamćenje.

A kao najposebnije rođendane bi istaknuli; ROĐENDAN IZ BAJKE i DRAMSKI ROĐENDAN u kojima dinamičnu, poučnu, zabavnu i kreativnu animaciju vodi profesionalna pripovjedačica bajki i priča MO PRIČALICA.

A svrha igre u DRAMSKIM ROĐENDANIMA je na kraju rođendana realizirati predstavu koja se “radila” od početka proslave dramskim karticama koje uzvanici dobivaju…i onda uz igru, smijeh…dobijemo proizvod.

ROĐENDAN IZ BAJKE ili DRAMSKI ROĐENDAN – rođendan o kojem se s veseljem PRIČA.

Dnevna igraonica je svaki dan od 9-13h i od 16 – 20h.
Adresa: Cool igraonica, Paromlinska 49, Zagreb
Rođendani se održavaju radnim danom te vikendom prema dogovoru, a više o njima možete pogledati OVDJE.

Preko našeg portala ostvarujete 20% na proslavu rođendana kao i na dnevnu-tjednu igraonicu. Potrebno je poslati email na rodjendani@djecji-dogadjaji.com s naznakom rođendaonice u kojoj želite proslaviti rođendan i imenom i prezimenom slavljenika.