KLUBKO

0

Centar za roditelje Klubko osmislio je razne rekreativne, zabavne i edukativne sadržaje kao odgovor na potrebe roditelja u prvim danima i godinama s djetetom.

U Klubku se možeš družiti s drugim roditeljima, prijateljima i obitelji, ili jednostavno uživati sam(a) dok se beba igra ili spava.

Klubkova družiona, od milja zvana Klubkoteka, osmišljena je za nesmetano kretanje malih puzavaca i hodača, dok mlađu bebu možeš spustiti pored sebe ili na prostirku.
Bebe se slobodno hrane, a wc je opremljen prematalicom.

Klubkoteka se preko tjedna može koristiti bez potrebne najave, a preko vikenda je idealna za organizaciju privatnih proslava u čast beba i novopečenih roditelja, kao što je proslava prvog, drugog ili trećeg rođendana.

U ovom ugodnom i toplom prostoru mogu se proslaviti i drugi važni dani u roditeljskom životu: druženje uz darivanje mame i bebe prije rođenja – baby shower te druženje i darivanje mame i bebe nakon babinja – welcome baby party!

Adresa: Centar za roditelje Klubko, Bisačka 14, Zagreb
Kontakt: info@klubko.hr
Telefon: 097/7099-706

Više o posebnoj ponudi možete pogledati OVDJE.

Preko našeg portala ostvarujete 10% na proslavu rođendana. Potrebno je poslati email na rodjendani@djecji-dogadjaji.com s naznakom rođendaonice u kojoj želite proslaviti rođendan i imenom i prezimenom slavljenika.