SLONIĆ TONIĆ

0

Rođendaonica Slonić Tonić je novootvorena rođendaonica za beskrajnu zabavu Vaših mališana kroz razne igre i animacije. Prekrasno novouređeni prostor namijenjen je proslavi

Vaših najmilijih uzrasta od 1 g do 14 g.
Svakom slavljeniku pristupamo individualno i sve u vezi rođendana se dogovaraju s njim i Vama. Nude Vam veliki izbor društvenih igara, plesa, zabave, disco, face paintinga, kreativnog izražavanja, sportskih aktivnosti…

Dječji rođendani se organiziraju i planiraju s posebnom pažnjom, aktivnosti i sadržaji se prilagođavaju djetetovoj dobi, spolu te njegovim interesima. Trude se biti konkurentni sa stručnim osobljem koje se konstantno educira i informira, s kvalitetnom uslugom te suvremenom tehnikom koju nadopunjavamo po potrebi. Svakom slavljeniku pokušavamo maksimalno uljepšati njegov dan stoga smo s naše strane pripremili poklon iznenađenja.

Prije samog početka rođendana, slavljeniku i njegovoj obitelji nude obiteljsko fotografiranje kao dugogodišnju uspomenu iz rođendaonice koji mogu krasiti zidove Vašeg doma.

Rođendaonice se održavaju vikendom i radnim danom a više o njima možete pogledati OVDJE.

Adresa: Slonić Tonić, Petrova 113, Zagreb (parking je moguć duž cijele ulice)

Lokaciju na karti možete pogledati OVDJE.

Preko našeg portala ostvarujete 10% na proslavu rođendana. Potrebno je poslati email na rodjendani@djecji-dogadjaji.com s naznakom rođendaonice u kojoj želite proslaviti rođendan i imenom i prezimenom slavljenika.