Radionica izrade jednostavnih lutaka za djecu, te izvođenje priča uz pomoć lutki koje su djeca napravila pod vodstvom educiranih i stručnih voditelja.

Rad u radionicama segmentiran je u tri dijela: prvi dio radionica bit će posvećen izradi jednostavnijih vrsta lutaka čije su mogućnosti primjene i izražavanja brojne.

U drugom dijelu radionica  polaznicima će biti objašnjene i praktično pokazane neke osnovne tehnike lutkarske animacije, kao i animacije predmeta i dijelova tijela, kako bi, u suradnji s voditeljima, djeca mogla te spoznaje primijeniti u svojem radu na trećem segmentu radionica koji će biti posvećen radu na pričama, tj. na prezentaciji naučenog uz pomoć priče koju će djeca sama ispričati ili izvesti uz pomoć lutaka. Osim lutaka, djeca će u radu na pričama moći koristiti i svakodnevne predmete, poput olovke ili kape, te animirati svoje prste ili ruke, kako bi uz pomoć lutaka koje su sami napravili i tehnika koje su svladali u stvarnosti izveli nešto što potječe iz njihove mašte.  

 

Termin održavanja: 24.2.-31.03.2018. | srijedom od 18:00 do 19:30 i subotom od 17:00 do 19:00
Dob: 7-12 godina
Cijena: 400 kuna (popust za drugo dijete 50%)
Prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: OVDJE