Riječ je o radionicama, igri i jahanju subotom od 13 do 17 sati na imanju Don Kihot edukatore i animatore koji u potpunosti preuzimaju brigu o djeci.

Kroz ukupno pet subota djeca će na radionicama naučiti sve o konjima, brizi o njima, opremi, sigurnosti tijekom jahanja, hranjenju i naravno jahati. Učit će o prirodi, kako se životinje i biljke bude za proljeće, uzgajat će vlastitu biljku, sudjelovati u sadnji eko-vrta, posjetiti susjedno imanje i upoznati ljame, izrađivati natpise za eko vrt i družiti se s drugim polaznicima radionica.

Upisi u Donkihotovsku proljetnu  školu traju do 25.04.2018., potrebno se prijaviti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Što je sve uključeno u Donkihotovsku proljetnu školu?
•    potpuna briga i animacija djece tijekom trajanja radionica i aktivnosti subotama 13-17 sati
•    jahanje po rasporedu radionica
•    osiguravanje svog potrebnog materijala za bojanje ili izradu predmeta i sudjelovanje u radionicama
•    čaj i sezonsko voće za sve tijekom svih dana radionice
•    diploma kao dokaz uspješno završene škole

Zbog radionica s jahanjima, minimalna dob bi trebala biti 4 godine. Za manje uzraste, bit će organizirane drugačije radionice. Kako će grupe biti po do maksimalno 15-ero djece, radionice će biti prilagođene svim uzrastima. Ukoliko je loše vrijeme, škola će se svejedno održati (tako da uvijek možete računati na ovaj termin) samo će se preseliti u unutarnje prostore i možda doći do promjena tema radionica. Radionice koje se nisu održale zbog kiše, bit će preseljene na sljedeći vikend.

 

Termin održavanja: početak 28.04.2018. i održava se 5 subota za redom od 13:00 do 17:00 sati

Cijena: 600 kuna (moguće je upisati samo prvi sat škole i vidjeti kako se djetetu sviđa pa nakon toga uplatiti ostatak škole - prvi sat je 130,00 kuna).

Program i raspored događanja pogledajte OVDJE