Interdisciplinarna filmska škola za djecu i mlade

0

Frooom! je luda filmaonica za svu djecu koju zanima ili bi mogao zanimati film, TV, druženje uz igrice i inovativno korištenje pametnih telefona. Frooom! je za one koji vole i priče, glazbu, šarene kostime i kombinaciju svega toga. Frooom! je i za one koji žele isprobati nešto novo, uzbuđujuće, koji žele steći nove prijatelje ili sa starima proći neku novu avanturu zajedno. Frooom! je i za one koji znaju što hoće ali i za one koji žele da se to sve tek pojavi pred njima.

Istraživanje i zabava odvijaju se u malim grupama formiranim po principu individualiziranog rada (mali broj polaznika po jednom mentoru) te različite godine proizvodnje: od 7 do 10 godina te od 8 do 13 godina u početnim i naprednim, a u majstorskim razinama opismenjavanja i do 17 godina.

Radne grupe polaznika formirane su po načelu individualiziranog rada (mali broj polaznika po jednom mentoru) i u svim grupama imamo djecu različite godine proizvodnje: od 8 do 12 godina te od 10 do 14 godina u početnim i naprednim, a u majstorskim razinama opismenjavanja i do 17 godina.

Termini održavanja:
29. lipnja – 03. srpnja 2020. – Zagreb
06. srpnja – 10. srpnja 2020. – Zagreb
24. kolovoza – 28. kolovoza 2020. – Zagreb
31. kolovoza – 04. rujna 2020. – Zagreb

Više o događanju i načinu prijave pogledajte OVDJE.