Ludo filmsko ljeto u Zagrebu – od 1. srpnja do 6. rujna – 17 filmskih radionica

0

Bacači Sjenki umjetnička organizacija s devetnaest godina intermedijalnog obrazovnog iskustva i ovo ljeto u Zagrebu organizira zanimljive filmske radionice za djecu i mlade.

Frooom filmska škola kroz svoja tri nastavna modula (početni, napredni i majstorski) isprepličući sofisticirane dramske, plesne i društvene igre te praktičnu filmsku nastavu upoznaje polaznice i polaznike s svim onim što je film činilo i čini mogućim. Od Zoetropa i Praxinoskopa, preko Camere Obscure do digitalne montaže i dronova.

Frooom je inovativan istraživački izvaninstitucionalni obrazovni program čiji proces i metodologija medijskog opismenjivanja ima za cilj poticanje djece i mladih na razumijevanje, korištenje i stvaranje audiovizualnih radova s područja filmske umjetnosti te elektroničkih i novih medija. Zamišljen kao petodnevna radionica od 8 do 15.30h, uključuje potpuno uranjanje u filmsku praksu s iskusnim i superprofesionalnim voditeljima, topli obrok po izboru te dopunsko zdravstveno osiguranje.

U prvom tjednu srpnja (1-5) ostalo nam je još samo nekoliko mjesta, dok u ostalim još ima šanse da prijavite vaše, prijateljevo ili susjedovo/susjedino dijete na ovo zabavno filmsko putovanje.
Termini 2019-:
Srpanj: 01-05., 08-12. (Zagreb)
Kolovoz: 26-30. (Zagreb, Prelog, Sinj, Rijeka, Osijek)
Rujan: 02.-06. (Zagreb, Koprivnica)

Više informacija na: http://www.frooom.eu; https://www.facebook.com/frooom2014/
Ili https://www.medijskapismenost.hr/?s=Frooom

Za sve upite molim zvati:
ured – 01 464 02 62 ili na mobitele: Željka – 098 98 29 347; Boris – 098 165 81 86