Maskirani Maksimir – fašnik 2021.

0

Centar za kulturu i informacije Maksimir poziva vas da se pridružite u virtualnom Maskiranom Maksimiru!

Kako je riječ “maska” prije bila povezana isključivo sa maškarama, odlučili su se vratiti u to vrijeme i napraviti maskirani vremenoplov.

Na web i facebook stranici Centra za kulturu i informacije Maksimir, u veljači će vas uveseljavati fotografijama s Fašnika od prošlih godina, fotografijama šarenih kostima, kreativnih maski s likovnih radionica, sa zabavnih i razigranih nastupa pod maskama..

Vas pozivaju da i ove godine budete s njima, družite se online i sudjelujete u ovogodišnjem programu.

Prema uputama voditeljice Lore Elezović, izrađivati ćete maske, budite kreativni i vrijedni.

Roditelje očekuju savjeti za ocrtavanje dječjih lica – facepainting, kako bi ih uveli u svijet njihove mašte i veselih životinjica, a za zajednički kreativni rad s djecom očekuju vas upute za izradu maski!

Kada završi vrijeme karnevala koje ste proveli pod šarenim maskama, ne ostavljajte ih da skupljaju prašinu…

Od 1. do 5. ožujka donesite ih u Centar za kulturu i informacije Maksimir, Švarcovu 18, radnim danom u vremenu od 8:00 do 15:00 sati i ukrasite njihov radni prostor! Za svaku masku, očekuje vas mali slatki poklon na dar!

Maske će fotografirati i uvrstiti ih u foto arhivu maskiranih radova na mrežnim stranicama Centra.

Roditelje pozivaju da donesu slike djece oslikanih facepaintingom prema uputama voditeljice kako bi i te fotografije postale dio Maskiranog Maksimira!

Pratite in na web stranici https://www.mojmaksimir.com/ i facebook stranici https://www.facebook.com/centarza.kulturumaksimir