Vrijeme   Croatia, Zagreb  14°C

Zvjezdarnica Zagreb
Opatička 22

Zvjezdarnica na Popovu tornju u zagrebačkom Gornjem gradu utemeljena je na poticaj Hrvatskoga prirodoslovnog društva (HPD), a Gradsko poglavarstvo je za njene potrebe predalo prostorije u Popovu tornju, odobrilo sredstva za građevinsku adaptaciju, postavljanje astronomske kupole i teleskopa. Svečano je otvorena 5. prosinca 1903. godine

svaki dan | 24 sata | BESPLATNO
Karlovac - Turanj

Muzej domovinskog rata na otvorenom nalazi se u predgrađju Karlovca - Turanj, udaljen 60 kilometara od Zagreba oko 35 minuta vožnje (prvo mjesto nakon Karlovca starom cestom prema

Događanja - Muzej iluzija - Zagreb
svaki dan | 09:00 - 22:00
Ilica 72, Zagreb

Oduprite se gravitaciji u kosoj sobi, doživite kako vam prijatelj, partner pred očima rase ili se smanjuje, izgubite u beskonačnosti 'Sobe ogledala' te se popnite na strop.

Događanja Tehnički muzej
utorak-nedjelja
Savska cesta 18, Zagreb

Osnovan po uzoru na postojeće velike znanstveno-tehničke muzeje u svijetu, zagrebački Tehnički muzej (Savska cesta 18) je općega tipa, to jest složeni muzej

Gundulićeva 4, Zagreb

Izložba makete vlakića koji nikad ne stanu 'Backo mini express'.

Muzej suvremene umjetnosti
Avenija Dubrovnik 17

Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu osnovan je 1954. godine s ciljem praćenja, dokumentiranja i promicanja događanja, stilova i pojava u suvremenoj umjetnosti. 2009. godine muzej je preselio u novu zgradu.

Muzej Mimara
Rooseveltov trg 5

Muzej Zbirka umjetnina Ante i Wiltrud Topić Mimara ili kraće Muzej Mimara, utemeljen je donacijom Ante Topića Mimare i otvoren za javnost 1987. godine. Smještena je u neorenesansnoj palači sa kraja 19. st. (zgrada bivše gimnazije) na Rooseveltovom trgu.

Etnografski muzej
Trg Mažuranića 14

Etnografski muzej, osnovan 1919. godine, smješten je na Trgu Mažuranića 14, u reprezentativnoj secesijskoj palači nekadašnjeg Trgovačko-obrtnog muzeja.

Posljednji događaji

Izbavitelj 2

u kinu od 21.06.2018.
Cineplexx kina u Hrvatskoj

O nama

Dječji događaji je specijalizirani portal za dječja društvena događanja. Mjesto gdje možete na jednostavan način dobiti i objaviti informacije o dječjim događajima i aktivnostima koje se odvijaju na području Hrvatske te koje možete posjetiti.

Newsletter

Kontakt

Kontaktirati nas možete na e-mail adresu:

info@djecji-dogadjaji.com