Vrijeme   Croatia, Zagreb  22°C

Zvjezdarnica Zagreb
Opatička 22

Zvjezdarnica na Popovu tornju u zagrebačkom Gornjem gradu utemeljena je na poticaj Hrvatskoga prirodoslovnog društva (HPD), a Gradsko poglavarstvo je za njene potrebe predalo prostorije u Popovu tornju, odobrilo sredstva za građevinsku adaptaciju, postavljanje astronomske kupole i teleskopa. Svečano je otvorena 5. prosinca 1903. godine

svaki dan | 24 sata | BESPLATNO
Karlovac - Turanj

Muzej domovinskog rata na otvorenom nalazi se u predgrađju Karlovca - Turanj, udaljen 60 kilometara od Zagreba oko 35 minuta vožnje (prvo mjesto nakon Karlovca starom cestom prema

Događanja - Muzej iluzija - Zagreb
svaki dan | 09:00 - 22:00
Ilica 72, Zagreb

Oduprite se gravitaciji u kosoj sobi, doživite kako vam prijatelj, partner pred očima rase ili se smanjuje, izgubite u beskonačnosti 'Sobe ogledala' te se popnite na strop.

Događanja Tehnički muzej
utorak-nedjelja
Savska cesta 18, Zagreb

Osnovan po uzoru na postojeće velike znanstveno-tehničke muzeje u svijetu, zagrebački Tehnički muzej (Savska cesta 18) je općega tipa, to jest složeni muzej

utorak - nedjelja
Tehnički muzej

Interaktivna izložba Abeceda novca u Tehničkom muzeju Zagreb namijenjena je djeci starijoj od 8 godina, a podućava osnovama financijske pismenosti.

Gundulićeva 4, Zagreb

Izložba makete vlakića koji nikad ne stanu 'Backo mini express'.

Muzej suvremene umjetnosti
Avenija Dubrovnik 17

Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu osnovan je 1954. godine s ciljem praćenja, dokumentiranja i promicanja događanja, stilova i pojava u suvremenoj umjetnosti. 2009. godine muzej je preselio u novu zgradu.

Muzej Mimara
Rooseveltov trg 5

Muzej Zbirka umjetnina Ante i Wiltrud Topić Mimara ili kraće Muzej Mimara, utemeljen je donacijom Ante Topića Mimare i otvoren za javnost 1987. godine. Smještena je u neorenesansnoj palači sa kraja 19. st. (zgrada bivše gimnazije) na Rooseveltovom trgu.

Posljednji događaji

Proždrlica - pripovijedanje bajki

subota | 28.04.2018. | 10:00
Zlatka Šulentića 8 (Ulaz iz ulice Mirka Viriusa)

O nama

Dječji događaji je specijalizirani portal za dječja društvena događanja. Mjesto gdje možete na jednostavan način dobiti i objaviti informacije o dječjim događajima i aktivnostima koje se odvijaju na području Hrvatske te koje možete posjetiti.

Newsletter

Kontakt

Kontaktirati nas možete na e-mail adresu:

info@djecji-dogadjaji.com