Zagrebački životinjski kutak je informativni centar o životinjama grada Zagreba osmišljen u suradnji sa Zoološkim vrtom grada Zagreba i Skloništem za nezbrinute životinje grada Zagreba

Dumovec. Smješten je u centru grada (Vlaška 105) i zamišljen je kao veselo, zanimljivo i humano mjesto gdje posjetioci mogu dobiti korisne informacije bilo da je riječ o kućnim ljubimcima, divljim životinjama ili životinjama smještenim u zoološkom vrtu te programima koje provodi Zoološki vrt grada Zagreba.
Svi programi su BESPLATNI:
MAČJI PONEDJELJCI - svaki ponedjeljak od 10:00 do 18:00 sati u Životinjskom kutku gostuje jedna od maca iz azila Dumovec koju posjetitelji mogu upoznati, poigrati se i po želji udomiti.
DIVLJE SRIJEDE - besplatni program zabavno-edukativnog karaktera gdje svake srijede od 10:00 do 18:00 sati u goste dolazi neka druga životinja koju posjetitelji mogu doći upoznati (uživo vidjeti) i dobiti opće informacije.
PASJI PETAK - svaki petak od 10:00 do 18:00 sati gostuje po jedan od pasa iz azila Dumovec kojeg posjetitelji mogu upoznati, saznati sve informacije, po želji prošetati. Psi se mogu i na licu mjesta udomiti.
SVAKE SUBOTE - se u prostoru Životinjskog kutka od 10:00 do 13:00 sati održavaju promocije, izložbe, kreativne i edukativne radionice, predavanja različitih stručnjaka kroz koje se ostvaruju suradnje s brojnim organizacijama, ustanovama i institucijama.

PROSLAVE PSEĆIH ROĐENDANA

Ako želite proslaviti rođendan svog čupavca i dlakavca ili proslaviti svoj vlastiti rođendan u društvu svog ljubimca, te pozvati 10-15 svojih prijatelja sa svojim psima na druženje, Životinjski kutak Vam nudi jedinstveni zabavni rođendanski program za Vas i Vašeg ljubimca! Odabirom nekog od paketa i rođendanskih proslava također podupirete rad gradskog azila za napuštene životinje Dumovec, pomažete štićenicima azila te podupirete programe i stanovnike Zoološkog vrta grada Zagreba. Proslave rođendana se nude svake subote od 10-12 sati. Za slavljenike su pripremljeni razni rođendanski paketi sa posebno prilagođenom tortom i slasticama za pse koju radi Vau torte, pekarnica i slastičarna za pse. Vlasnici dobiju na dar isprintanu fotografiju sebe sa slavljenikom na debljem glossy papiru za uspomenu, kupon /popust za uređivanje /šišanje ljubimca – u salonu Salon za šišanje i uređivanje pasa „Kralj Lavova“ iz Sesveta i poklon paket Royal Canina

Više pogledajte na linku http://zivotinjskikutak.hr/novosti-i-dogadanja/pseci-rodendani/