Grimmov Mačak u čizmama nedvojbeno je predstava na kojoj su odrasli svi i koja nikad gledatelje ne ostavlja ravnodušnima, neovisno o njihovoj životnoj dobi.

Zahvaljujući iznimno zanimljivom književnom predlošku, ali i trudu glumaca, kostimografa i lutkarskih majstora ovoj se predstavi i najmlađi s nestrpljenjem redovito vraćaju. Tajna se očito skriva u izvrsnoj pripremi i nenadmašnoj izvedbi Lutkarske scene “Ivana Brlić-Mažuranić“.

 

O PREDSTAVI

Imao otac tri sina. Nakon smrti sinovima podijeli imanje, a najmlađemu od njih, Ivanu ostavi mačka. Ne bilo kakvog mačka, već mačka koji govori! No, dovoljno nam je zaista kratko  druženje s  tim neobičnim  junakom priče, da uvidimo kako govor i nije njegova najvrednija osobina. Njegov um, snalažljivost, domišljatost, i smisao za humor  naprosto plijene i  neminovno vuku u sukob s kraljevskim epikurejstvom, divovskom bahatošću i licemjerjem, pa i princezinom kapricioznošću, a sve u korist mladog, prostodušnog, istinoljubivog, a pritom i naočitog gospodara Ivana.

 

Termin održavanja: subota | 23.09.2017. | 11:00 sati

Uzrasna dob: 3+ godine

Cijena: 20 kuna

Trajanje predstave: 45 minuta