RENT a PARTY

0

Na ideju o RENT A PARTY-u došli smo na vrlo jednostavan način. Budući smo i sami roditelji i naravno uvijek želimo najbolje za svoju djecu pa tako

i proslavu rođendana koju će naš mališani zauvijek pamtiti.
Stoga smo razvijali ideju dok nismo došli savršene ponude jer sva naša djeca zaslužuju najbolje. Nadamo se da ćete prepoznati našu ideju u programima koje smo vam ponudili, i da će te nam povjeriti ono što svakom roditelju najdragocjenije – vašu djecu, za proslavu jednog ipak malo drugačijeg,kreativnijeg i nadasve nezaboravnog rođendana!

Naš prostor je ugodno, sigurno i zabavno mjesto na kojem se prvenstveno kreativno radi sa vašom djecom,razvijamo zajedništvo i timski duh, RENT A PARTY je pravi izbor za nešto novo i drugačije!
U maštovito i lijepo uređenom prostoru dajemo usluge najma prostora za proslave rođendana i sl. u suradnji sa našim partnerima renomiranih imena kao što su Slastičarnica Vincek, Catering Kvatrić, Mađioničar Japa i njegovi pomoćnici, Party Pops, voćarna Bajka i dr.
Nudimo sve što dječje srce voli!

 

Za roditelje imamo organiziran prostor u kojem možete boraviti ukoliko ne ostajete sa djecom, veliku terasu ili kafić Madison koji je odmah pokraj rođendaonice u kojem imate 15% popusta na ukupni račun  za vrijeme trajanja proslave.

 

Rođendaonice se održavaju vikendom i radnim danom a više o njima možete pogledati OVDJE.

Facebook stranica https://www.facebook.com/rentapartyzagreb

Adresa: Rent’a’party, Ulica Crvenog križa 35, Zagreb. Lokaciju na karti pogledajte OVDJE.

ZA 10% POPUSTA NA PROSLAVU ROĐENDANA POTREBNO JE ISPUNITI UPITNIK ISPOD.