STUDIO FITNIC

0

Studio FITnić se nalazi na glavnoj cesti u centru Dugog Sela. U studiu se provode razni programi fitnessa, plesa i rekreacije za odrasle (zumba, pilates, yoga, workout,

trx, pole dance) ali i ples i sportski sadržaji za djecu (klasični balet za djecu, zumba kids, sportske igraonice, sportski rođendani).

Svi voditelji su stručno osposobljeni za vrstu treninga koji vode a voditelji dječjih programa su uz to i školovani pedagozi i defektolozi. Dvorana u kojoj se provode programi je veličine 130m2, klimatizirana i opremljena profesionalnim razglasom i disco rasvjetom.

U sklopu studia je i veliki parking ali i zelena površina na kojoj se za lijepog vremena mogu provoditi dječje aktivnosti.

O rođendanu:
Sportski rođendan uključuje najam klimatizirane dvorane od 130 m2 (dvorana, sanitarni čvor, prostor za garderobu) u trajanju od 2,5 sata za do 20 djece, profesionalni razglas, light show, disco kuglu, dekoracije, dvije stručne animatorice, CD s fotografijama, poklon za slavljenika (medalja za najboljeg sportaša/sportašicu) i mali slatki poklon za svakog uzvanika, neograničeno piće (voćni sokovi, gazirani sokovi) te slane i slatke grickalice, pribor za jelo i čaše, pozivnice, stručno vođenje i organizaciju sportskih igri sa sportskim rekvizitima i poligonom, ples, zumba koreografije.

U ponudi su i zdrave grickalice (voće, orašasti plodovi, čips od jabuke, integralni keksi) uz nadoplatu. Rođendan se može prilagoditi željama djeteta pa tako može biti više plesa ili više sportskih igri. Za lijepog vremena, rođendan se može odvijati i vani na ograđenoj prostranoj zelenoj površini.  Cijena rođendana je 850kn. Za više od 20 djece nadoplata je 25 kn po djetetu. Za dodatnog slavljenika se plaća 200kn.

Rođendaonice se održavaju vikendom i radnim danom a više o njima možete pogledati OVDJE.

Adresa: Studio FITnić, Josipa Zorića 41, Dugo Selo. Lokaciju na karti pogledajte OVDJE.

Preko našeg portala ostvarujete 10% na proslavu rođendana. Potrebno je poslati email na rodjendani@djecji-dogadjaji.com s naznakom rođendaonice u kojoj želite proslaviti rođendan i imenom i prezimenom slavljenika.