AKTIVAN ROĐENDAN UZ JAHANJE I SEOSKE IGRE

0

Idealan rođendanski poklon
Aktivan rođendan uz jahanje i seoske igre.

Vaše dijete voli aktivnosti na otvorenom? Pravi je mali neuhvatljivi zvrk kad se igra? Uz to voli životinje i prirodu? Dvosatna zabava koja uključuje seoske igre, mnogo trčanja, sportova s loptom i natjecanja omogućit će Vašoj maloj energetskoj bombi da eksplodira! Uz edukativni uvodni dio o konjima i jahanje ovaj dan će ostati dugo zapamćen!

Ponuda uključuje: upoznavanje s konjima uz kratku pričicu o svakom našem ljepotanu, obilazak imanja i uvid u konjski život,  edukativni uvodni dio o konjima i njihovom ponašanju (prilagođeno dobi djece), jahanje za svako dijete s pratnjom, animaciju prilikom igranja seoskih i sportskih igara (skakanje u vreći, povlačenje konopca, bacanje potkova na štap, vožnja u tačkama, štafeta, nogomet, graničari, odbojka; po želji djece…), najam prostora…

Trajanje aktivnosti: 2 sata
Maksimalan broj polaznika u skupini: 30
Dobna granica: 4 godine (mogu i mlađi, ali samo sa sjedanjem na konja, bez jahanja)
Cijena: za 2 sata do 10ero djece 800 kuna, do 15ero djece 900, do 20ero djece 1.000, do 25ero djece 1.100 kuna
Napomena: djecu možete u potpunosti prepustiti te se vratiti po njih nakon isteka vremena predviđenog za rođendan ili možete imati zabavu za odrasle u vlastitom aranžmanu na imanju za to vrijeme.
Također, ponuda ne uključuje konzumaciju hrane i pića. Dozvoljeno je donijeti svoju hranu, piće i tortu po želji, te plastični pribor.

Rođendani za velike
Ponuda uključuje najam roštilja i kafića Udruge gdje se možete osjećati kao doma, a okruženi ste prekrasnom prirodom i životinjama. Kapacitet prostora je neograničen tako da možete prirediti pravi rođendanski piknik za svoju obitelj i prijatelje! Uz to Vam osiguravaju zabavu uz seoske poslove, tako se možete okušati u piljenju drva, hranjenju konja ili nečem trećem! Također odmjeravanje snaga potezanjem konopca i cijepanjem drva izdvojit će najjaču ekipu!

Ponuda uključuje: najam roštilja i prostora na imanju, polusatnu animaciju prilikom seoskih poslova i igara
Trajanje aktivnosti: 2-3 sata po želji
Maksimalan broj polaznika u skupini: 20
Dobna granica: 0-100 godina
Cijena:  400 kuna za 2 sata, 500 kuna za 3 sata, za više po dogovoru
Napomena: Dozvoljeno je donijeti svoju hranu, piće i tortu po želji, te plastični pribor.
Mogućnost jahanja po sniženim cijenama: djeca 20 kuna, odrasli 30.

NISTE PRONAŠLI PONUDU KOJA VAM ODGOVARA?

Svaka ponuda se može dodatno prilagoditi Vašim željama i potrebama! Moguće je samostalno sklapanje ponude u suradnji s našom predsjednicom udruge kojoj se možete obratiti na broj telefona 0977131719 Marita Mučić.
Za dodatne informacije i rezervacije slobodno nas kontaktirajte preko maila ili Facebook stranice Udruge Don Kihot ili telefonom 0977131719 Marita Mučić. !

Lokacija održavanja: Šimunčevečka ulica, Dobrodol. Lokaciju na karti pogledajte OVDJE.

Preko našeg portala ostvarujete 10% na proslavu rođendana. Potrebno je poslati email na rodjendani@djecji-dogadjaji.com s naznakom rođendaonice u kojoj želite proslaviti rođendan i imenom i prezimenom slavljenika.