KORAK DO ZNANOSTI

0

Korak do znanosti je nastao kao prirodan slijed višegodišnjeg djelovanja u popularizaciji znanosti u STEAM području (Science Technology Engineering Arts Mathematics) za djecu u dobi od 4 do 12 godina.

Naši programi podrazumijevaju interdisciplinaran, interaktivan i ponajviše iskustven oblik edukacije pa je u skladu s tim naš glavni alat rada, eksperiment!

Djeca se na našim programima igraju radeći znanstvene eksperimente i pritom razvijaju svoje kognitivne i motoričke sposobnosti, komunikacijske i socijalne vještine te se uče obuhvatnije razmišljati.

Pa kako je to i u skladu s nama, osmislili smo 2 sata znanstvene edu-zabave koja djeci pruža nezaboravnu rođendansku proslavu!

Na našem rođendanu uz mnoštvo interaktivnih eksperimenata i znanstvene igre, svi postajemo pravi mali znanstvenici! Djeca sama rade pokuse, u kutama te sa sigurnom opremom, laboratorijskim priborom i kemikalijama, a programu pristupamo i personalizirano.

Rođendaonice se održavaju vikendom i radnim danom a više o njima možete pogledati OVDJE.
Adresa: Korak do znanosti, Grabeščak 16, Zagreb. Lokaciju na karti pogledajte OVDJE

Preko našeg portala ostvarujete 10% na proslavu rođendana. Potrebno je poslati email na rodjendani@djecji-dogadjaji.com s naznakom rođendaonice u kojoj želite proslaviti rođendan i imenom i prezimenom slavljenika.