Grupa za igru i druženje – COFLEKI bebe 12-36 mjeseci

0

Grupe za igru, tzv. playgroups su oblik druženja za roditelje i bebe koje ne idu u jaslice te im je društvo drugih odraslih i drugih beba prijeko potrebno.

Na ovim druženjima naglasak je na igri, zajedničkoj i samostalnoj. U prostoru pripremljenom za igru primjerenu dobi beba, roditelji se upoznaju, druže i razmjenjuju iskustva. Pritom svojoj bebi pružaju novi prostor za igru i istraživanje, poticajno okruženje za razvoj motorike, a ujedno joj daju priliku za ranu socijalizaciju.

Djeca se u pravilu ne igraju zajedno sve do otprilike treće godine, ali promatrajući drugu djecu kao najvažniji od sviju poticaja iz okoline, oponašaju, isprobavaju i uče i zapravo uživaju u igri jedni pored drugih, navikavaju se na prisustvo druge djece i odraslih, nekih različitih od sebe, a u sigurnom okruženju i u prisustvu roditelja. Također su važna i prva iskustva konflikta i dijeljenja s drugom djecom.

Na Klubkovim grupama za igru pripremili smo i gostovanja stručnjaka koji se tematski nadovezuju na okosnicu ovih druženja – poticajnu igru, senzomotoriku, jezično-govorni razvoj, pedijatriju i druge teme vezane uz razvoj djece, kako bi naše druženje bilo ugodno i korisno!

Termin održavanja: 
UTORKOM u 10 sati
Lokacija održavanja: Centar za roditelje Klubko, Bisačka 14
Uzrasna dob: Bebe 12-36 mjeseci
Cijena: 220,00kn za 1 mjesec za roditelja + dijete.
Prvi probni sat je besplatan i može se iskoristiti na satovima BEZ GOSTOVANJA. Drop in moguć na gostovanja po cijeni 90,00kn (uključuje i Klubkoteku nakon programa), uz obaveznu najavu radi ograničenog broja mjesta
Kontakt/prijava (email/mob/tel…): info@klubko.hr; 097 7099 706

Izvor OVDJE