SmArt akademija za superjunake – ljetni kamp za djecu u prirodi za punjenje baterija prije škole i vrtića

0

Nije lako naći mjesto gdje bi djeca nakon ljetnih praznika, a netom prije škole ili vrtića, provelo ne samo kvalitetno vrijeme, već se i istodobno zabavljalo i učilo mnogo toga novoga. A sve kroz kreativnu igru i opuštanje te pomno birane aktivnosti koje će potaknuti sve talente i sposobnosti koji „čuče“ u njemu. Jer u svakome se od nas krije superjunak ili superjunakinja, sa super moćima kojima se samo oni mogu pohvaliti.

Samo treba učvrstili super moći vašeg super malca, da bi hrabro, samopouzdano i s veseljem krenuo u svoje nove jesenske školske i vrtićke avanture.

I upravo zato, tu je za najoriginalnija i najzabavnija mala SmArt akademija za superjunake – jedinstveni ljetni kamp za djecu na otvorenom! U kojem će kroz poučnu i zabavnu pustolovinu “glancati sve dječje super moći”, držeći se glavnoga gesla Akademije: „Nije kvaka, i ti možeš imati „super moći“ poput superjunaka“!

Osim toga, djeca će se na Akademiji imati prilike družiti s fora gostima iznenađenja – „pravim superjunacima“ koji će otkriti tajne i trikove od svojih zanata. Jer tko bi mogao bolje otkriti kako trenirati za „super snagu“ i „super brzinu“, od super gosta iznenađenja iz Hrvatske atletske reprezentacije? A kako što bolje izbrusili „super moći“ inovativnosti i kreativnosti, u goste će doći i „superjunaci“ iz svijeta znanosti i umjetnosti!

Sve to i još više čeka mališane na SmArt akademiji za superjunake – jedinstvenom ljetnom kampu za djecu od 6 do 12 godina na otvorenom, u prekrasnoj prirodi Grada Mladih, koji će se u razdoblju od 02.09.-06.09.2019., u tren oka pretvoriti u avanturistički park superjunaka! A nakon „glancanja super moći“, mali će superjunaci s diplomicom u ruci i osmjehom na licu, moći samopouzdano i s veseljem krenuti u svoje nove jesenske školske ili vrtićke avanture!

Cijena kampa je 1.200 kuna za rane prijave do 25.08.2019. Nakon toga se plaća puni iznos vrijednosti kampa od 1.500 kn. U iznos su uračunati organizirani petodnevni boravak djece u kampu (od 8 do 16 h), uz doručak, ručak, užinu i pića. Drugo i treće dijete iz obitelji ima 10% popusta na cijenu.

Cijena SmArt akademije za superjunake uključuje:
• kreativne, znanstvene, umjetničke, sportske radionice za djecu te razne originalne avanturističko-pustolovne autorske igre iz svijeta superjunaka, uz brojna iznenađenja
• opuštajuće Relax Kids radionice
• potrebne materijale za svakog superjunaka i junakinju, nužne za izvođenje svih radionica tijekom kampa (Napomena: sve što mali polaznici izrade, nose kući)
• doručak, ručak i zdravi međuobrok za snagu i nove supermoći
• osvježenje uz pića, kako bi svi superjunaci bili dorasli super zadacima s pravom razinom energije
• unikatni poklon, koji svaki sudionik dobiva na dar kao uspomenu na svoju pustolovinu superjunaka + diplomu o uspješno položenoj akademiji superjunaka
• stručno vodstvo školovanih profesionalaca zaigrana duha s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom
• osiguranje od nezgode za svakog superjunaka
• goste iznenađenja iz svijeta sporta, znanosti i umjetnosti
• posjet pravim superjunacima koji nas spašavaju od velikih katastrofa i vatrenih stihija

Mala SmArt akademija za superjunake izvodi se prema autorskom programu SmArt Ideas Laba, u suradnji s Relax Kids Zagreb. Voditeljice ovog „super moćnog“ ljetnog kampa za djecu, su doktorica znanosti, profesorica i autorica raznih poučno-zabavnih programa Ivana Lončarek te kreatorica SmArt Ideas Lab-a (link na fb SmArt Ideas Lab by Ivana- https://www.facebook.com/SmArtIdeasLabI/) i licencirana Relax Kids Coach Mirjana Petković (https://mirjanapetkovic.com/).

Svog malog superjunaka na ljetnu pustolovinu za pamćenje, prijaviti možeš putem e-maila na smartislab@gmail.com ili pozivom na broj 091 556 5179. Broj prijava je ograničen.

OVDJE možete pogledati video pozivnicu za Malu SmArt akademiju za superjunake. A više informacija o Akademiji potražite na slijedećem linku: http://bit.ly/smartakademijazasuperjunaketezove