Upis u dječji zbor Kikići – Zagreb i Rijeka

0

Kikići, Kikići Rikići, Medenjaci i Genijalci pozivaju svu djecu dobre volje koja vole pjevati, plesati, nastupati, družiti se i putovati da im se pridruže! Priuštite svom djetetu kvalitetan program kroz koji će na lak, djeci primjeren i zabavan način pod vodstvom profesorice s dugogodišnjim pedagoško-glazbenim iskustvom razviti svoje samopouzdanje, glazbeno-scenske, kognitivne i socijalne sposobnosti.

Udruga nudi i klavirski te solistički program a njeni se članovi ponose s više od 400 nagrada osvojenih na međunarodnim natjecanjima i festivalima, brojnim snimljenim spotovima, nastupima, koncertima, projektima, s dvije godišnje pobjede i ostalim odličnim plasmanima na Top listi Dječje tv, humanitarnim djelovanjem te velikim, kvalitetnim i raznolikim repertoarom koji stalno raste.

Probe u Rijeci se održavaju utorkom od 18:30 u prostorijama Waldorfske škole, Zametska 6, a u Zagrebu petkom u večernjim satima u prostorijama Mjesne samouprave Volovčica, Kriška 20
Informacije i prijave: 0915112638, maja.rogic@zg.t-com.hr, kikicigenijalci@gmail.com, www.kikici.hr

O ZBORU:
Dječji zbor Kikići djeluje dvadeset godina i okuplja djecu u dobi od 3-14 godina. Do sada su izdali 21 nosač zvuka, snimili brojne spotove te nastupali širom domovine i izvan nje. Članovi zbora na međunarodnim su natjecanjima i festivalima osvojili više od 350 nagrada a pobjednik je i Top liste Dječje TV u 2018 godini. U zboru se njeguje kvalitetna dječja pjesma i kvalitetan glazbeno pedagoški rad, prijateljstvo i zajedništvo te briga za bližnjeg a svi članovi zbora su ujedno i solisti. Naučeno na probama članovi zboira imaju prilike pokazati na više od 50 nastupa godišnje. Voditeljica zbora je profesorica Maja Rogić, redovna članica Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade te osoba s dugogodišnjim glazbeno pedagoškim iskustvom.