Upisi u u Baletni i Plesni studio te Dramski studio Kockica – SISAK

0

Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak ponovno započinje s radom radionica Kreativnog učilišta u iznajmljenoj dvorani. Kako su Sisak i ostala mjesta u SMŽ stradala u razornim potresima tako smo i oni ostali bez svojih dvorana u kojima smo ranije djelovali. Ipak ponovno pokreću upise u Baletni i Plesni studio te Dramski studio Kockica.

O radionicama:
Kreativno učilište Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak upisuje nove članove u Baletni i Plesni studio te Dramski studio Kockica. Probe će se održavati subotom za Baletni i Plesni studio i nedjeljom za Dramski studio Kockica u Domu INA Rafinerije Sisak.

Članarina iznosi 130 kuna mjesečno, a popust od 50% ostvaruje se na pohađanje druge radionice ili drugi član obitelji.

U Baletni studio mogu se upisati djeca od pet godina, a u Plesni studio od 13 godina. Probe će se održavati subotom od 9 do 16 sati prema dogovorenom rasporedu proba. Voditeljica Baletnog i Plesnog studija je Jasminka Petek Krapljan.

Link za pristupnicu za Baletni i Plesni studio: https://domkkv.hr/wp-content/uploads/2021/12/pristupnica-baletni-i-plesni-studio.docx

U Dramski studio “Kockica” mogu se upisati učenici od 1. do 4. razreda osnovne škole.
Prvi sat će se održati u nedjelju, 16.1.2022. godine u 12 sati u Domu INA Rafinerije Sisak.
Voditeljica Dramskog studija Kockica je Dubravka Granulić.

Link za pristupnicu za Dramski studio Kockica: https://domkkv.hr/wp-content/uploads/2022/01/pristupnica-DRAMSKI-STUDIO-KOCKICA.docx