Uvjeti korištenja

0

Izjava o odricanju od odgovornosti i uvjeti korištenja

Poštovani,

hvala Vam što koristite Internet portal Dječji događaji (u daljnjem tekstu: ”Portal”) gdje se pod pojmom “Portal“ u ovoj Izjavi i uvjetima korištenja podrazumijevaju svi sastavni dijelovi (vidljivi i nevidljivi), internetskih stranica koje se nalaze unutar domene www.djecji-dogadjaji.com. Korištenjem Portala u potpunosti ste upoznati, suglasni te se slažete s ovom Izjavom i Uvjetima korištenja.

 • Portal pruža on line uslugu putem sadržaja smještenog na domeni . Usluga se sastoji od pružanja usluga u obliku pružanja informacija, upravljanja sadržajem te ostalih usluga potrebnih za rad Portala. Navedene usluge zajednički pružaju ili mogu pružati Portal, organizatori događaja, tvrtke partneri, oglašivači i treće strane s kojima Portal ima poslovni odnos.
 • Cilj Portala je pružanje informacija o dječjim događajima te ostalih informacija koje Portal može istaknuti, a one su objavljene u dobroj vjeri i uz svu pozornost od strane Portala.
 • Sadržaj objavljen na Portalu ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Portala ili na bilo koji drugi način koji bi mogao prouzročiti štetu Portalu ili bilo kojoj trećoj strani.
 • Sadržaj objavljen na Portalu može se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
 • Korištenjem sadržaja Portala korisnik prihvaća sve rizike koji mogu nastati iz korištenja Portala te prihvaća koristiti sadržaj iste isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
 • Portal ne preuzima bilo kakvu odgovornost za ispravnost i/ili potpunost pruženih informacija niti odgovara za sadržaj vanjskih poveznica.
 • Dio sadržaja Portala čine informacije preuzete iz drugih izvora (Internet stranica, Internet portala, off line medija i drugih). Portal nije odgovoran za njihovu ispravnost i /ili potpunost, niti ima ili može imati navedene izvore pod kontrolom ili bilo kakav utjecaj nad istim. Također, stavovi i mišljenja objavljena u tim dijelovima Portala kao i na izvorima na koje vode poveznice ne sadržavaju nužno stavove i mišljenje Portala.
 • Portal sadrži informacije  i kontakte o drugim tvrtkama za čiju točnost i ažurnost nije odgovoran Portal.
 • Portal ne preuzima bilo kakvu odgovornost za eventualne poteškoće/štete uzrokovane korištenjem Portala ili s njim povezanih izvora. Portal ne pruža nikakva jamstva i/ili ne daje nikakvu odgovornost za bilo koje druge izvore kojima  je moguće pristupiti putem Portala.
 • Portal izričito izjavljuje da u trenutku postavljanja poveznica i sadržaja nisu uočeni ilegalni sadržaji. Ovo se odnosi na sve pojavne oblike sadržaja na Internetu, bilo vanjske (sadržaj van matične domene) ili unutarnje (sadržaj unutar matične domene). Na korisniku je da poduzme mjere predostrožnosti i uvjeri se da što odabere nije zaraženo virusima, crvima, Trojanima i sličnim štetnim programima.
 • Portal zadržava pravo izmjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na Portalu te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim izmjenama.
 • Portal nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na Portalu.
 • Ovu Izjavu i uvjete korištenja treba promatrati kao sastavni dio Portala koji upućuju na istog. Ukoliko dijelovi ili pojedinačne formulacije ovoga teksta ne odgovaraju, više ne odgovaraju, ili ne odgovaraju u potpunosti važećem pravnom okviru, to ne utječe niti na sadržaj, niti na pravovaljanost ostatka ove Izjave i uvjeta korištenja.