Poznati svjetski brend 3D modeliranja glinom, JumpingClay, napokon je stigao i u Hrvatsku!

Veliko otvorenje prve JumpingClay interaktivne trgovine i akademije održat će se u petak 15. srpnja 2016. od 09 sati na adresi Vlade Gotovca 5 (Špansko), u Zagrebu i svi ste pozvani. Lokaciju na karti pogledajte OVDJE.

 

Očekuje vas puno super zabave, vesele skakajuće gline te stručno osoblje predvođeno simpatičnom i zabavnom moderatricom Ivom Šulentić, koje će vam pokazati sve male tajne velikih majstora 3D modeliranja glinom. Dajte mašti na volju, pronađite kreativnost u sebi i provedite kvalitetno i veselo vrijeme s vašim najmlađima!

 

JumpingClay glina je savršen materijal za 3D modeliranje. Najmekša i najlakša glina na svijetu lako se oblikuje, suši se na zraku i ne ostavlja nered. Zato je obožavaju djeca, ali i oni malo stariji, diljem svijeta.
Upotreba ove vesele gline nema granica. S njom se igraju djeca, ali i odrasli, ukrašavaju se okviri za slike, ogledala, torte ili kolači, dječje sobe ili kutije, izrađuje se nakit, privjesci, magneti i još puno toga što mašta može zamisliti. Uz igru i zabavu upotreba JumpingClay gline razvija kreativnost, koncentraciju i samopouzdanje kod djece. Dok ne probate sami, nećete vjerovati što sve možete s JumpingClay glinom!


U ponudi osim raznih setova (Uradi sam, Edukativni i Učimo kroz igru setovi), refila gline, dodatnih materijala i alata, nude se i tečajevi modeliranja te edukativne radionice u kojima prema Vašoj želji možete ostaviti svoje mališane i blok sat (2h) ili i duže ovisno o programu ili Vašim željama/potrebama.


Više možete pronaći na web stranici    ili  facebook profilu