Dok mame i tate guštaju u sočnim burgerima  svoje klince i klinceze mogu ostaviti u pravom dječjem rajuKIDS ZONI u kojoj su pripremili sjajne sadržaje.

Moramo priznati, ove su godine dobro zasukali rukave i osmislili puno veselog i razigranog 11-dnevnog sadržaja za vas male. Do mile volje moći ćete s roditeljima uživati u sočnim burgerima i hrskavim krumpirićima, ali i brojnim atraktivnim programima.


Izdvajamo MOZGAONICU s 13 igara koja će iz tebe izmamiti puno pameti i dara. Ako je tvoja seka, mala klinceza poželjela ponekad biti princeza, tete će joj ostvariti san. Oslikat će joj lice i postat će princeza iz svoje omiljene priče.


U Kids zoni postaviti će TRAMPOLIN, jer je skakanje do neba sve što jednom klincu treba za potpunu sreću i pustolovinu najveću. Tu je i KREATIVNI KUTAK u kojem ćete uživati svi – mali, ali i veliki. Izradom i oslikavanjem tanjura od papira riješit ćete nemir, a označivača za knjige, iste riješiti ušiju i tuđe nebrige. Vjerujte, nakon lude radionice izrade predmeta od balona poželjet ćete zajedno skakati iz aviona.

 

Za vas biti će tu i mađioničarske predstave i trikovi, koje svi žele naučiti da bi bili frajerski likovi. Dosadi li ti sve to, na RADIONICI BALONA moći ćeš izraditi svog klauna ili motor, a jedina granica bit će tvoja mašta koja te neće izdati jer ona zna baš svašta.


Izazivaju te da pokažeš kako si pravi znalac pa su za tebe pripremili nagradnu igru MALI GENIJALAC. Da, djeca su poznata kao mali genijalci, ali igra u kojoj trebaš složiti 7 predmeta po zadanim pravilima, lako može postati šašava ludorija.

 

Termin održavanja: 14.-24.09.2017.

 

Više OVDJE.