Dođite na Cest is d’Best, koji se odvija na trgovima i ulicama grada još veći, šareniji i razigraniji, te se dobro zabavite na jednom od najboljih uličnih festivala u Europi.

Zagrebački ulični festival Cest is d’Best ove godine ponovo će na ulice dovesti veselje, zabavu i smijeh. Na tom najrazigranijem festivalu u gradu svojim će zabavnim i otkačenim izvedbama umjetnici iz cijelog svijeta ponovo stvoriti cirkusku atmosferu i uveseljavati Zagrepčane i turiste.

Festival će trajati 30.05.-03.06.2018. i odvijat će se na nekoliko pozornica u gradu. Bit će tu raznih performansa, glazbenih, kazališnih, dječjih, likovnih, sportskih i drugih događanja, uglavnom za svakoga ponešto.

Tijekom te festivalske manifestacije, a ove godine vas očekuje i pregršt novina u programu, svakodnevno uživa oko pedeset tisuća posjetitelja. Zato ne propustite biti sudionikom ove najrazigranije zagrebačke manifestacije, na kojoj ćete se dobro zabaviti, pa i nasmijati do suza, jer polet, veselje i smijeh su osnovne karakteristike toga festivalskog događanja u Zagrebu.

Međunarodni ulični festival Cest is d’Best organiziraju najpoznatiji zagrebački ulični svirači Kraljevi ulica i danas slovi kao jedan od najboljih uličnih festivala u Europi.

Termin održavanja: 30.05.-03.06.2018.

Lokacija održavanja: ulice i trgovi središta grada Zagreba

Program dječjeg festivala: OVDJE

KOMPLETNI PROGRAM FESTIVALA SA SVIM DOGAĐANJIMA OVDJE.